arrow_drop_up arrow_drop_down1e Borstonderzoek - €245,-

(45 minuten): Bij een eerste borstonderzoek kijken we mee met het uiterlijk van de je borsten en stellen we veel vragen voordat we de thermische beelden gaan maken. Deze afbeeldingen vind je terug in je rapport. Dit rapport wordt met je doorgesproken in een belafspraak die volgt ongeveer 14 dagen na je onderzoek.
Je zult veel leren over de gezondheid van je borsten in dit eerste onderzoek. Door het meten van de temperaturen en het bekijken van de patronen kunnen onze physicians heel precies aangeven wat je zou kunnen doen om de gezondheid te verbeteren of te bewaren.
Vaak zien we patronen en temperaturen die we voor een volgende keer liever niet meer zien. We maken daarom graag een afspraak voor een 2e borstonderzoek van de Baseline. Met dit 2e rapport wordt de thermografie nog accurater.  En zijn deze twee onderzoeken samen het uitgangs punt voor herhaal onderzoeken. We geven veel tips tijdens dit eerste onderzoek en tijdens de belafspraak, alles is erop gericht jou te helpen je borsten gezond te houden een leven lang.
Om te zorgen dat u het thermografie rapport goed begrijpt maken we een bel afspraak tijdens het consult.
Lees vóór deze gratis bel afspraak (ong. 15 minuten) uw rapport en de bijlagen goed door en schrijf uw vragen op. Zo kunt u heel gericht uw vragen stellen in de bel afspraak.
Mocht u meer tijd willen voor het overleggen van uw rapport dan kan dat. We hebben een mogelijkheid voor een telefonisch consult. 2e Baseline borstonderzoek - €195,-

Twee borstonderzoeken noemen we een baseline. In 3 tot 6 maanden twee onderzoeken laten doen geeft de grootste nauwkeurigheid die we maar

kunnen wensen met thermografie. In deze maanden kunt u verbetering aanbrengen in het weefsel van uw borsten. De opmerkelijke patronen die we hadden gezien op het eerste thermogram en de verschillen die we zien op het tweede thermogram samen zijn voor ons de Baseline. Oftewel uw blauwdruk. Deze Baseline pakken we er altijd bij als u (twee)jaarlijks wilt komen voor een borstonderzoek. Deze foto’s worden dan vergeleken om te zien of er veranderingen hebben plaatsgevonden. Of het vervolgonderzoek na 3 of na 6 maanden plaats vindt bepaalt de physisian die uw rapport schrijft.

Er is nog een andere reden voor het maken van een Baseline. Mochten er kwaadaardige cellen aanwezig zijn in de borsten dan delen die zich gemiddeld elke 90 dagen. Bij een tweede meting na 3 of na 6 maanden krijgen we dat mogelijk duidelijker in beeld.

Thermografie heeft een nauwkeurigheid van 95% tot 97%.

Om te zorgen dat u het thermografie rapport goed begrijpt maken we een bel afspraak tijdens het consult.

Lees vóór deze gratis bel afspraak (ong. 15 minuten) uw rapport en de bijlagen goed door en schrijf uw vragen op. Zo kunt u heel gericht uw vragen stellen in de bel afspraak.

Mocht u meer tijd willen voor het overleggen van uw rapport dan kan dat. 

We hebben een mogelijkheid voor een telefonisch consult. Vervolg Borstonderzoek - €195,-

(30 minuten): Na uw Baseline (of enkel onderzoek) worden alle
andere afspraken gezien als vervolg en worden met korting aangeboden. Een
vervolgscreening is belangrijk om veranderingen vast te stellen. De vervolgscreening vindt in overleg plaats.
Om te zorgen dat u het thermografie rapport goed begrijpt maken we een bel afspraak tijdens het consult.
Lees vóór deze gratis bel-afspraak (ong. 15 minuten) uw rapport en de bijlagen goed door en schrijf uw vragen op. Zo kunt u heel gericht uw vragen stellen in de bel afspraak. 
Mocht u meer tijd willen voor het overleggen van uw rapport dan kan dat.
We hebben een mogelijkheid voor een telefonisch consult. • Vrouwen gezondheid onderzoek - € 345,-

  (90 min): Bij dit onderzoek kijken we vooral naar de verbanden die er zouden kunnen zijn tussen de gezondheid van je borsten en andere delen van je lichaam. Vaak hebben gezondheidskwesties met andere zaken in het lichaam te

  maken. Een voorbeeld daarvan is dit: een ontsteking in je kaak

  (die je niet hoeft waar te nemen) kan er voor zorgen dat bacteriën jarenlang in je  lymfe draineren, langs je hals en zo je borsten belasten. Dat zou borstklachten kunnen geven. Een ander voorbeeld is dat we zien of de schildklier een afwijkende temperatuur heeft, of de halsslagaders. Of dat je rug recht staat of dat daar temperaturen zijn die niet wenselijk zijn. Je kunt monitoren met

  thermografie of de behandeling van een osteopaat effect heeft. Ook kijken we naar de buik en zien daar ook verschillen in temperaturen die op iets zouden kunnen duiden. Baarmoeder en eierstokken zijn moeilijk te ‘zien’ omdat we namelijk kijken aan de huid. Wat ik daarmee bedoel is dat het voor borsten makkelijker is er iets over te zeggen, de bosten zijn buiten het lichaam en bestaan enkel uit borstweefsel. De baarmoeder ligt in een gebied waar achter de huid ook de blaas en darmen zijn. Dat maakt het moeilijker om iets specifiek van te zeggen.

  Om te zorgen dat u het thermografierapport goed begrijpt maken we een bel afspraak tijdens het consult.

  Lees vóór deze gratis bel-afspraak (ong. 20 minuten) uw rapport en de bijlagen goed door en schrijf uw vragen op. Zo kunt u heel gericht uw vragen stellen in de bel afspraak.

  Mocht u meer tijd willen voor het overleggen van uw rapport en/of uitgebreid advies dan kan dat. We hebben een mogelijkheid voor een telefonisch consult.   Mannen gezondheid onderzoek - €315,-

  (60  min): De meest gekozen screening bij mannen is die van de fysiologie van hart en bloedvaten. Daarnaast worden ook foto’s genomen van hoofd en nek om te kijken naar holtes, gebit, de toestand van de schildklier en halsslagader en mogelijke oorzaken van hoofdpijn. Veel ziektes beginnen met ontstekingen welke in een vroegtijdig stadium kunnen worden gedetecteerd met thermografie. We meten met thermografie de huid; op de plek waar de prostaat ligt, ligt ook de blaas en zijn er darmen aanwezig. Afwijkende temperaturen op deze locatie hoeven dus niet altijd iets te zeggen over de prostaat, het zou ook de blaas kunnen zijn. Afwijkende temperaturen over de borstkas, de buik en de rug rechtvaardigen vervolgonderzoek. Zeer duidelijk zijn de patronen over de kaak, halslagaders, de rug, de borstkas en grote delen van de buik.

   Om te zorgen dat u het thermografie rapport goed begrijpt maken we een bel afspraak tijdens het consult.

  Lees vóór deze gratis bel afspraak  (ong. 20 minuten) uw rapport en de bijlagen goed door en schrijf uw vragen op. Zo kunt u heel gericht uw vragen stellen in de bel afspraak.
  Mocht u meer tijd willen voor het overleggen van uw rapport en/of advies dan kan dat. We hebben een mogelijkheid voor een telefonisch consult.   Volledig lichaam onderzoek - €475,-

  (90 tot 120 min): We maken meer dan 25 afbeeldingen van je lichaam. 

  Dit betreffen afbeeldingen van top tot teen.

  Tijdens dit onderzoek stellen we veel vragen. Deze vragenlijsten gaan

  samen met de beelden naar onze physicians die er een rapport van maken. Je krijgt met dit full body onderzoek een goed beeld van de algehele gezondheid. Er worden vele verbanden gelegd tussen de verschillende lichaamsdelen. Een voorbeeld daarvan is het volgende. Een vrouw had al jarenlang een trage schildklier en ze gebruikte daarvoor Thyrax. Haar energie raakte steeds meer achterop en uiteindelijk had ze een burn-out. Een thermogram liet patronen en temperaturen zien die over het hele lichaam konden duiden op laaggradige ontstekingen. De therapeut aan wie we haar hebben

  doorverwezen (tijdens de bel afspraak die we altijd hebben na een consult) kon de laaggradige ontstekingen bevestigen en heeft een behandelplan gemaakt die haar stap voor stap hielp de ontstekingen op te lossen zodat haar immuunsysteem weer sterker werd en haar hormonen weer meer in balans kwamen. Soms weten mensen niet waar ze moeten beginnen met een verbetering te maken in hun gezondheid, een thermogram kan dan opheldering geven. We verwijzen altijd door naar artsen of therapeuten die begrijpen wat laaggradige ontstekingen zijn en weten hoe ze hiermee om moeten gaan.


  Om te zorgen dat u het thermografie rapport goed begrijpt maken we een bel afspraak tijdens het consult.

  Lees vóór deze gratis bel afspraak (ong. 30 minuten) uw rapport en de bijlagen goed door en schrijf uw vragen op. Zo kunt u heel gericht uw vragen stellen in de bel afspraak.

  Mocht u meer tijd willen voor het overleggen van uw rapporten/of advies dan kan dat. We hebben een mogelijkheid voor een telefonisch consult.   Regio onderzoek - €125,-

  (30 min) Als je een specifieke vraag hebt over een deel van je lichaam dan kun je dat laten onderzoeken in slechts een half uur tijd. Stel je hebt vragen over spataders, of je wilt monitoren of de ontsteking in je kaak weg zijn na tandartsbehandelingen, of je wilt weten of de behandeling van je osteopaat goed werkt op je rug.
  Een regio onderzoek geeft je niet een algeheel beeld van je gezondheid
  maar zoomt in op ene deel wat je graag wilt weten. Dit onderzoek wordt
  samen met een vragenlijst naar de physicians gestuurd die er een rapport van maken. Dit rapport wordt met je besproken in een belafspraak die volgt na ongeveer 14 dagen. We raden je aan deze foto’s mee te nemen naar je behandelend therapeut, specialist of arts.
  Om te zorgen dat u het thermografie rapport goed begrijpt maken we een bel afspraak tijdens het consult.
  Lees vóór deze gratis bel afspraak (ong. 15 minuten) uw rapport en de bijlagen goed door en schrijf uw vragen op. Zo kunt u heel gericht uw vragen stellen in de bel afspraak.
  Mocht u meer tijd willen voor het overleggen van uw rapport en/of advies dan kan dat. We hebben een mogelijkheid voor een telefonisch consult.

  Telefonisch consult of Advies consult

  Vrouw en Vitaal bied de mogelijkheid voor een telefonisch consult na aanleiding van u thermografie.
  Een hulpvraag of advies consult is ook mogelijk voor iedereen die hulp of wegwijs zoekt op het gebied van natuurgeneeskunde en zijn/haar klachten eens wil voorleggen en wil bespreken.  
  30 min.  € 35,-
  60 min.  € 65,-
  90 min.  € 90,-
  Op aanvraag kan ik een factuur voor de zorgverzekering maken ( aanvullend pakket -alternatieve geneeswijze) Het is afhankelijk van u zorgverzekering aanbieder of wel/niet of gedeeltelijk wordt vergoed. Ik ben aangesloten bij de FAGT en RBCZ.
  06-40412314  graag inspreken , tijdens een consult neem ik geen telefoon op!
 • We use cookies